Europe Jewel - 14 Days

DESTINACIONI

FILLIMI/ FUNDI NE

MOSHA

AKOMODIMI

TRANSPORTI

LLOJI UDHETIMIT

Dubai, Abu Dhabi +7

Dubai / Dubai

10 deri 90 vjec

Hotel

Veture / Autobuze +1

Kulturor / Historik

Ju kurseni

€178

Nga €2,110

€ 1,710

14 DITE

€118 per dite

Nisja nga Tirana në orë 05:00.
Kryerja e procedurave kufitare,  kalimi nga Hani Hotit dhe kalim nga Podgorice dhe nga qytetin i Nikshiqit. Pushime te shkurtra gjate rruges per kafe. Vazhdim i udhetimit për në Sarajeve.

Vizite në Mostar ose qyteti i Menekshesë ku do të kemi mundësinë të shohim:
Urën e famshme të Mostarit;
rrugën e dyqaneve të mjeshterve të vjetër;
Xhaminë e Madhe;
Katedralen e Betonte te Mostarit ( e vetmja në botë).
Mbërritja ne Sarajeve, akomodimi dhe darka në hotel.

Kohe e lirë për të shfrytëzuar facilitetet e hotelit: pishina olimpike e mbyllur(duhet perdorur kapuc noti), banja turke, xhakuzi etj.
Darka.

Mëngjesi.
Fillojmë vizitat në oborrin e familjes Mbreterore të Hasburgve në Ilizha dhe pas kësaj vizite transferohemi në Vrela Bosna ose Mushkeritë e Sarajeves ( pagese extra 1 euro). Nisemi per vizitat në Bashqarshi, Xhamite dhe Kishat e Sarajeves, që jo më kot është quajtur Jeruzalemi i Europës. Në marreveshje me grupin mund të organizohet shopping në qendrat e mëdha tregtare si SKENDERAJ, OBI, VISA ose ROBOT.

Kohe e lirë dhe konsumimi i drekës në një nga lokalet e qendrës së qytetit. Kthimi në hotel dhe shfrytëzimi i ambienteve të hotelit. Darka ne hotel.

Ora 07:30 – 08:00 mëngjesi.

Pas mëngjesit nisja për në Tiranë. Në rrugën e kthimit do të vizitojme Megjugorje ose vendi i Gospa Mira (Zonja e Paqes) ku do të vizitojmë Katedralen e Shenjtë dhe shijojmë bukuritë e këtij vendi të bekuar. Nisja për në Tiranë. Kthimi serisht nga Nikshiqi. Gjate rrugës pushime të shkurtëra kafeje. Mbërritja në Tiranë në orët e vona të darkës dhe fundi i shërbimeve tona.

SHENIM

Shenim: Per shkak te hapsires se pamjaftueshme kohore, kryqi nuk mund te vizitohet.

Në cmim përfshihet
Udhëtimi me autobus komod AC Tirane – Sarajeve – Tirane.
Akomodimi në hotel Hollywood 4* për 2 netë qëndrimi.
Mëngjeset dhe darkat.
Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.
Shfrytëzimi i pishinave dhe xhakuzit në ambjentet e brendshme të hotelit.

Në cmim nuk përfshihet
Kerkesat ekstra jashtë programit.
Vizita tek kryqi në Medjugorje.
Gjithcka që nuk është përmendur në rubrikën përfshihet.
Siguracioni i jetës në udhëtim ( i keshillueshem)
Perdorimi i pishines eshte i mundur vetem me kapuc, nese nuk dispononi mund ta gjeni ne ambientet e hotelit me 2.5 euro

Shënim
Krevati mund të mos jetë dopio, por 2 krevate tek të bashkuar.
Personi tek, në dhomë dyshe, paguan €30 shtesë.
Zbritja për transport individual është €20.

Fëmijët
0-2 vjec janë falas;
2-12 vjec, nëse akomodohet në dhome me 2 të rritur, përfiton €20 zbritje;
mbi 12 vjec paguan si i rritur;
nëse nuk i ka mbushur 18 vjec, dhe udhëton me njerin ose asnjerin nga prindërit, i duhet patjetër prokurë e noterizuar.

Ju bëjmë me dije se
Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndërsa pagesen e plotë deri në 5 ditë para nisjes.
Pagesa e bëre është e pakthyeshme.
Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sic janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

NISJA

TIRANE

+3 DESTINACIONE

SARAJEV

MBERRITJA

TIRANE

BOOKING TOUR

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox